Denna helgen har varit såååå kul och det fortsätter......

Hellu
Denna helgen har varit sååååå himla rolig i lördags(igår) så var det marknad jag var där med Jennifer och hennes familj.Sen stack vi ner till Gökaskratt och badade och pratade med en som heter Pino.Vi lekte lite med hans barn Esahjas(tror det stavas så). Och vi spelade ju golf också:) På kvällen stack jag Catharina Och Jennifer ner till Gökaskratt för där var det lite uppträde och så."Robot-Mannen" från talang 2007 var där jag tyckte han va dö läskig:P. Vi var också med Pino och Esahjas.Men idag sa Pino att han hade pratat med "robot-Mannen" på morgonen jag och Jennifer ooooooooooookej.Pino sa att han var och åt mat så vi gjick och kollade där satt en Man vi hade pratat med dagen innan fast brydde oss nt om honom.Vi sprang tillbaka och sa nej han är nt där du luras.Han sa neej skulle jag luras om ngt sånt? okej då tyckte vi.Sen sa Esahjas såhär nar vi var på bryggan kolla där är robot-Mannen och då barjade Mannen jag och Jennifer såg gå som en robot vi bara vaaaaaaaaaaaaaaaa! sen gjick han helt vanligt.Senare hjick vi till honom och sa kan du nt göra ngt så han gjorde ett liten nummer för oss då passade Jacob Pettersson i min klass också på att titta.Vi frågade hur gammal "mannen" var först sa han 25 sen 30 sen 35 sen sa han att han inte viste så okej då.
Men snart åker Jag,Jacob,mamma.pappa och jennifer till LULEÅ! 
Hej då syns om en vecka:)

Domma har jag..


Domma här jeans leggingsen har jag.

Denna fast...


Har denna fast nt linne utan "t-tröja" fast tunika fick den när jag fyllde år av min älskade syster Annie

Min tröja snälllllllla köp nt samma då blir jag suuuur:(

Jag tävlar:)


Nu har victoriaafashion.blogg.se en ny design att vinna jag ska vara med och tävla för första gången om ngn design det ska bli kul:)

Solbränd

 
Helluu`´
Inatt sov sofie hos mig,det var kul.Idag på morgonen var jag på tandläkaren.Sen cyklade vi ner till Gökaskratt och badade till typ 15.00.Vi ringde till Jennifer och Tuva de sa att de skulle komma men de gjorde de nt:(. Vid åtta kommer Alva men jag tror att jag och Jennifer ska vara snart. Nu vill jag fota lite naturbilder och sånt få se om jag gör det annars tar jag bilder på Alva och Jacob.
Puss och hej!

Wannabe josse

Första gången i år jag ska bada i sjön det är ju såå varmt idag:))

Helluù
Idag så väckte mamma mig rätt så tidigt för att vi skulle på Jacobs tennis skola sak.Jag klev upp och gjorde mig i ordning år frukost sen cyklade vi ner till Gökaskratt där den är.Det va så varmt så jag badade fötterna.Sen när det var slut cyklade vi hem.Nu är jag hemma men ska snart till "Ljungberg" och äta sen ska vi cykla ner till Gökaskratt och bada och fika och ha det mysigt jag skriver nog mer om det sen.
PUSS!

Hej alla fina och fula


Nu har jag äntligen laddat in bilder från min kamera så nu har jag massvis med bilder från Annies student,Ann-sofi,klassfesten och skolavslutningen. Självklart har jag annat också men jag orkar ju nt ladda upp alt men på min bilddagbok så finns det mer bilder.

Idag har jag vart på IKEA,sen så ringde Elin så kom hon hit en stund.Snart ska vi äta jag vet nt vad men ngt blir det ju iallafall.Jag är skit trött efter denna långa varma dag så puss hej.

Glad Midsommar

hellu``
Glad Midsommar
 Idag  åt jag och min familj mat hos Jennifer.
Sen cyklade vi ner till Hembygdsparken.
Snart ska vi äta igen.
Sen ska vi spela spel natten lååååång.:)

Äntligen....

 
Äntligen har Ellen kommit<3

Starkare



Jag vet att det har blivit mkt klipp och sånger nu mn jag måste ha denna låten innan jag glömmer det sen ska jag skriva jag LOVAR!

i love Jacob Forsberg


i love Jacob

Nu är det.......


Nu är det verkligen sommar känner jag.
Vädret är fint Kommentera
PS.kopierings förbud skriv en kommentar och fråga först:)

av.JosefineForsberg


av.JosefineForsberg
PS.kopierings förbud skriv en kommentar och fråga först

kalas...


Helluu
Idag ska jag och Alva firas hos Angelica i Växjö så sen ska jag dit men nu ska jag först spela sims och vara ute och ta fina kort i det fina vädret.

PS.kopierings förbud skriv en kommentar och fråga om du vill ha bilden:)

Du får inte....


Hej
Jag ska bara säga att du får inte kopiera mina bilder eller spara de på din dator det är inte tillåtet utan att skriva en kommentar och fråga mig.För då får du säkert det .Men bara om du FRÅGAR.

min daag

Hellu
Idag har jag vart med Elin men nu är jag med Jennifer.
Ikväll ska hennes familj va här och äta.Och jag ska nog ta kort.
Imon ska jag ha kalas med Alva bara för syskonen och så men nt Annie hon är i Libanon och hon ska vara där i en månad och jag saknar henne sååååååååååååååååååå mkt redan (hon åkte i onsdags det är lördag nu)

puss och hejdå 

is it true-Yohanna

rock star-miley cyrus

the climb-Miley Cyrus

Me


Me
klicka på bilden så blir den större

Skolavslutning

Hellluuu
Nu var det verkligen länge sen jag bloggade jag hade liksom ingen tid.
Men nu är det ju första dan på sommarlovet och jag ska försöka blogga hela sommaren.

Ja,idag var det skolavslutning först hade vi uppträden jag sjöng med Tuva och Sofie.
Sen var vi i kyrkan,efter det hade vi fika sen SOMMARLOV!
bilder kommer
puss och hej

Jusse

Mina vänner och familj<3

RSS 2.0