Jennifer,Victor och stan!


Hellu
Idag så följde Jennifer och Victor med mig hem! fast bara i typ 20min för sen stack vi till stan fast Victor åkte hem (han bor i stan) Jag och Jennifer gjick på stan jag köpte ingenting men Jennifer köpte nya naglar(lösnaglar då jue) men jag hinner nt blogga mer nu:P måste äta bloggar mer sen LOVAR!
Puss hejdå<3

Kallt det är jue höst nu!


Hellu
Idag tyckte jag att det var SUPERKALLT så jag letade fram mössa och vantar! medans bl.a Max,Jennifer ooch Sofie nt hade några jackor på sig äns! Jag hade jacka,halsduk,mössa,vantar och ja varma kläder! men de tyckte väll att det var varmt elr ja jag vet att Jennifer tyckte det för när hon gjick hem från mig nyss så frågade jag har du ingen jacka med dig? hon bah neeeeej det var ju varmt imorse jag bah neeeeeeej det var 3+ jue! Jaja men jag vill nt bli sjuk iaf plus att på hösten är det finare med en snygg skinnjacka snygga skor och en skön halsduk mysig mössa och coola vantar ! då ska man nt ha en kofta elr t-shirt!    Jaja slut på det snacket nu ska jag skriva om min dag idag!


Min dag då!

Idag var jag i skolan och frös jobbade typ ingenting och jag lyssnade nt heller utan satt och målade på bänken! Sen var det äventyrsklubben fast det var inställd för att Anellie är gravid! Så jag och Jennifer gjick hem och åt pizza<3 och satt vid datorn gjick ut och hoppade lite med. Ikväll/Idag ska jag och Jacob (lillebror) vara hemma själva till 19.00 så vi får väll ha det mysigt vi två tills mamma kommer!
HEJDÅ PUSS&KRAM!

Lillan jag älskar dig såå mkt<33

 

Idag har min hamster Lillan dött:(
Har begravt henne nu<33

Hon blev biten i halsen av min andra hamster Gry:( Hon hadde haft svårt att andas nu i 6 dagar!
jag kommer alltid älska dig<33

Photo by me :)


Phoyo by me

Hellu
Jag ska snart göra mig iordning! jag har bara slappat idag kollat på tv och ja suttit vid datorn klockan är 12:57 nu.Så fort mamma och pappa kommer hem ska jag göra mig iordning (de är ute och går nu) Hannah Montana tog slut nu och jag satt mig här vid datorn! och jag har fortfarande ont i ryggen för det som hände i skruv (asså det me höjdhoppet då) jag måste dra nu men ska nog blogga mer sen tror jag allt!   FÖR ER SOM NT FATTAR ENGELSKA SÅ JAG HAR FOTAT KORTET!

hejdå<33

ULLARED!

Hellu
Jag kom nyss hem från ULLARED! vi åkte dit så vi var där vid kanske 9-10 någonting och kom hem nu (fast vi stannade i växjö och handlade mat) Vi spelar in kändisdjungeln men ska snart titta på det.   På Ullared köpte jag rätt mkt saker fast inga kläder! nt likt mig jue! men jag köpte massa annat bl.a en filt som ska användas nu!  Ja imon ska jag ta kort på allt jag köpt och jag ska ladda upp de på bloggen. Mn jag måste sluta nu .
HEJDÅ<3

www.kissies.se

Hellu
Veckans blogg är Alexandra alltså "kissie" www.kissies.se hon är inte så på riktigt som hon är i bloggen jag LOVAR hon försöker bara vara BARBIE typ men nej hon är helt normal på insian ! Och så är hon så bra bara!

måste äta nu hejdå!

Skruv idag<3


Helluu
Idag var vi i Skruv med skolan elr bara 4-6 vi friidrottade det var faktiskt jätte kul! Farmor och Farfar kom förbi och kollade lite för det bor ju i Skruv.På höjdhopp trillade jag på ribban så jag har ett JÄTTE stort blåmärke det gjorde aaaas ont! Men asså jag är jättetrött jag fattar nt hur jag kan va så trött! Men jag har iaf mina Julia tidningar att läsa och så finns det alltid en bra blogg att läsa jue. Ikväll ska jag äta kött och klyftpotatis GOTTGOTT! Och ja vad ska jag skriva jag har ingen "Veckans Blogg" asså jag hittar typ ingen men det får väll bli  Alexandra alltså "kissie" www.kissie.se har hon.

jag vill säga grattis till Stina alltså www.stinalee.se för hon har fått en dotter ! så länge jag har väntat på det:P

Nu ska jag läsa lite bloggar och så men jag kanske bloggar mer sen!

Hejdå

Jag har fotat allt fast inte sista bilden då!

                                                                                                                                                                                            

Jag har fotat alla bilderna utom den sista såklart! Ni får INTE kopiera för det är riktigt dålig stil!

hejdå

Erika idag:)



Hellu

Idag har jag vart i skolan sen skulle jag va med Jennifer men hon och Sofie och två till ska hålla i morgongympan imon så hon sa att hon och Sofie skulle sova över så vi i´nte kunde va! DET ÄR DÅLIG STIL ASSÅ!  så Erika frågade om jag kunde hänga med henne hem så jag har vart hos Erika idag:) det var kul:) när jag är där ringer Jacob(lillebror) och säger att en av mina hamstrar blöder jättejättejätte mkt! jag blir rädd men jag kunde ju inte gå hem! så Jacob fick fixa allt själv! Det låter som om den har svårt att andas! MEN VAD KAN JAG GÖRA HJÄLP! så det är jätte synd om henne ju!:(

Jag är jätte trött så jag sitter framför datan och bloggar och läser bloggar och så! men ikväll blire IDOL och Kändisdjungeln:)

Hejdå<3

Kollar på Ensam mamma söker:)


Helluu
Har duschat nu och jag kollar på Ensam mamma söker sen spelar vi in kändisdjungeln som jag ser sen efter Ensam mamma söker då! Men jag måste kolla nu förlåt jag lovar att blogga mer imon mycket mycket imon!

Hejdå

bada med Sofie

Helluu
Kom hem nu har batat i Växjö med Sofie det var kul! Det var typ 7 killar som jagade oss och höll fast oss i vattnet och smög och så (de kom typ från afrika) asså det var nt kul!  Jag hoppade från femman fast det var ju nt första gången men ändå. Sen köpte vi godis jag köpte för 26kr. Vi åkte båda röda och blåa rutshikanan(kan ej stava det) den röda åkte vi baklänges det är kuuuuuul! Nu hör jag att Annie piper att one tree hill börjar så ja .
hejdå

Farfar här nu<3


Hellu
Farfar är här nu och senare kommer Ellen! Ikväll ska mamma och pappa på fest hos Ellens föräldrar elr nt HOS de men på deras fest.Så Annie&Emilé ska passa oss mamma och pappa kommer hem inatt alltså! Vi ska kolla på film och mysa tror jag<3  Jag kommer INTE ladda upp någon veckans blogg! Nu ropar pappa att jag kan komma ner och fika jag bloggar mer senare. ps.jag har tagit kort på blomman över på kungens trädgård! ds.

hejdå puss!

lite av klassen på bilden


Hellu<3

Idag är jag ledig skönt Nu kom syster <3<3<3<3 hahah ska äta nu typ bloggar mer sen (på bilden är lite av klassen)

kort inlägg.

Hejdå

Lediga imon<3


Hellu

Idag i skolan hade jag slöjd jag har syslöjd nu och nu har vi börjat med symaskin! kulkul ! Imon är vi lediga skönt skönt skönt skönt! Jag ska sova länge tror jag! Nyss kollade jag på IDOL det var bra.nu kollar jag mamma och pappa på kändisdjungeln (so  tog slut nu)

Hejdå

Alva kommer snart

      
Hellu'
kom från skolan nu Alva kommer snart.sen ska på gympa vid 17.30-19-30 .(kul)  (storagympasalen i skolan)
Den stora bilden som ni kan se är på mig i sommras,men den andra ja det är Max HUGO och Gabbe! för att Hugo har tjatat om en bild på honom på bloggen så HÄR har vi den!

Idag i skolan har JAG spelat fotboll det var faktiskt kul! Ja NÄSTAN alla i klassen var med typ alla utom 3st så det var kul då ju! Nu ska jag vänta på Alva!

hejdå

 klicka på den lillabilden så blir den större!

Fest igår!


Hellu!
Idag duschade jag vid ett-tiden jag hade min nya hello-kitty tvål och efter smörjde jag in mig med min nya hello-kitty sak som man ska efter man har duschat.Jag fick båda hello-kitty sakerna av Erika igår plus en nessecär(Jag hade försenad 10-årsfest igår)! KUL! Vi kollade på HannahMontana the movie igårkväll den är jättebra men det visste jag ju sen innan!  Av de andra tjejerna fick jag smycken presentkort kläder ja sånt! ALLT ALLT ALLT VAR SUPER DUPER FINT!  ska snart äta lite, och så.tror jag lägger mig rätt tidigt idag för det är ju skola imon igen! JOBBIGT!       (JAG LOVAR ATT NI SKA FÅ SE BILDER PÅ ALLT JAG FICK IGÅR!)

men nu ska jag nog gå ner lite, kanske ta lite kort och sånt!

HejDå!

idol är bara sååå bra!

one tree hill<3



ÄLSKAR ONE TREE HILL<3<3<3<3<3<3<3<3

bilder



 

Natta



Nattis

BRA låt


hennes blogg är www.ISSABELLEK.blogg.se

veckans blogg!

http://photoflick.blogg.se/
Veckans blogg då! orkar nt skriva mer nu är as trött!

hah bah en bild då

 

A

Läskigt...


Läskig tattuering! Jag vill nt ha en sån! Elr vem vill?

Detta är lite av mitt stökiga rum...


Detta är lite av mitt stökiga rum!

Hellu
Idag har jag vart i skolan sen hos Jennifer:) Vi smäg på hennes granne asså det är som ett gym solarium och sånt! så vi kollade in i fönstrerna och klättrade upp i en stege så man såg solariummet! Sen spelade vi sims sen hem! Nu har jag kollat på bloggar och ska snart äta.Annie&Emilé är här:)<3

IDOL IKVÄLL KL 21.00 VILKA SKA SE?

svenne-banan, lyssna

selena gomes


Denna låten är as bra!
lyssna lyssna lyssna!

Nathalie

helluu
Nu kommer Natta med familj snart så ska gå och göra mig iordning lite så detta inlägg blir jätte kort
hejdå!

Mee


Hellu
idag vet jag nt vad jag ska göra men ttyp va med ngn tro jag.
Jag vill säga grattis till TUVA som fyller 10år idag!GRATTIS!

jag vet att jag är as ful på bilden menmen så är det ibland.detta blir ettt kort inlägg för jag ska snart äta och innan måste jag kolla på bloggar som KENZAS,STINALEE,DESSIE,PAOW,DIANA,FOKI,-jennifers och kanske ngn mer ttyp kissie med.
hejdå

5/9-09

Helluu
sitter och läser det nyaste numret av julia "dags för party" och äter lote godis.Ikväll ska jag kolla på TV och äta mer godis "mums" men jag vet inte vad jag ska blogga om jue!Jag vill ha en blogg fast jag bara är 10år och inte kommer på ngt att skriva om ,en ja det är ändå kul det är ju några som läser den iaf.Jag älskar bloggar och jag kollar igenom dem jag läser och jag läser även de jätte långa inlägg som inte ngn av mina kompisar gör det bara bläddrar förbi även ett sånt här kort inlägg som jag har skrivit nu så ja e orkar inte läsa de tycker det är jobbigt!

Idag har jag vart med jennifer vi hyrde film vi kollade på Wild Child den var jätte bra har du sett den ngn gång?

hejdå

Veckan blogg!

Veckans blogg blir Diianasalim.blogg.se hon är tolv år och ja helt underbar så ja kolla själv www.diianasalim.blogg.se

Diana på liseberg

Växjö nu då

helluu
Ska till Angelica min syster nu på kalas hon fyller 29år imon!
Så lite kalas ska det va där då.Ellen ringdemig nyss och sa att hon skulle köpa en sak som jag tror jag också ska köpa nu idag!men kanske nt.Isåfall ngn annan dag lixom.
Skolan idag var ok men på gympan så är det lite så men jag är ändå rätt bra.På hjdhopp hoppar jag bäst i fyran så jag är lite stolt!och ja vi hade lite svenska elr ja egentligen hade vi typ ingenting i skolan idah vi bara redde ut saker för att alla killar bara bråkar hela tiden.och så var det ngt med datten.Jag vill tipsa om en jätte bra bok vi läser i skolan den heter gömstället  och den är BRA!  ja nuska jag nog försöka hinna göra veckans blogg och så sminka mig lite till så hörs vi imon.'
hejdå

cirkus

hellu
Är hos Jennifer nu.Kom hrm från skolan nu!sen ska jag på cirkus:) kommertyp hem halv10 så hinner nt blogga mer idag!:( men imon lovar jag !
hejdå

Jusse

Mina vänner och familj<3

RSS 2.0